CAS tandarts administratie

Complan Administratie Service (CAS) is sinds 1986 een administratiekantoor gespecialiseerd in administratieve dienstverlening voor beroepen in de mondzorg.
Door onze jarenlange ervaring in deze sector zijn we in staat snel en duidelijk advies te geven bij specifieke vragen over tandartsadministratie. Derhalve hebben wij hebben een rapportage specifiek gericht op mondzorgpraktijken en waarnemers. Voor zaken waarbij een accountant of fiscaal jurist noodzakelijk is werken we samen met een al even ervaren accountantskantoor.

Tarieven

Wij werken volgens vaste tarieven. Deze staan in onze separate prijslijst vermeld. De tarieven zijn concurrerend zonder verrassingen achteraf. De letter S in CAS staat bij ons ook daadwerkelijk ergens voor. Daarom zullen we u bij bijvoorbeeld een kort telefonisch advies niet direct een factuur sturen. Zo doen we dat bij CAS.

Persoonlijk contact

Bij ons bent u geen nummer, we kennen u bij naam. CAS bestaat uit een klein team. Mede daardoor hebt u altijd een vast contactpersoon die bekend is met uw situatie.

Contact

Complan Administratie Service
Lepelaar 2a
1628 CZ Hoorn
Communicatie
Telefoon : 0229-285 333
Mobiel : 06-24 665 886
E-mail: rw@cashoorn.nl

Gespecialiseerd

Onze cliënten zijn vrijwel uitsluitend tandarts. Derhalve hebben wij een rapportage specifiek gericht op de tandartspraktijk.

Persoonlijk

Omdat wij in een klein team werken kunt u verzekerd zijn van persoonlijke service. U bent bij ons geen nummer waardoor er adequaat op uw vragen kan worden gereageerd.

Duidelijk

Wij werken met vast overeengekomen tarieven. U staat dus niet voor financiële verrassingen. Immers u weet waar u aan toe bent.

CAS in NL

CAS sponsort diverse evenementen die georganiseerd worden door studenten aan de faculteiten voor tandheelkunde in Nederland.
Ook is er regelmatig een beurs of symposium waar u het team van CAS tegen kunt komen. Een kleine selectie...

Dental Expo 2018

Het is al weer bijna zo ver; De grootste beurs voor beroepen in de mondzorg is aanstaande. Dental Expo is ook voor CAS een mooie gelegenheid om met de doelgroep in contact te komen. Daarom wordt onze stand tot de maximale grootte opgebouwd en hebben we een ruime voorraad incentives, koffie en koekjes klaarstaan.

De Startende Tandarts

Je hebt van die dagen dat alles mee lijkt te zitten. Prachtig weer, een mooie locatie en ongeveer 300 aankomend tandartsen die wellicht van de service van CAS gebruik willen maken. Daarom wilden we graag dit event -kickstart360- van DeStartendeTandarts.nl bijwonen. Dit keer had René assistentie van Ronald; sinds jaren aanspreekpunt voor onze marketing en digitale communicatie.

Bowlen met Al Dente

Na alle ontberingen bij de sponsor events van vorige jaar is René helemaal klaar voor het nieuwe seizoen... en hij heeft mazzel. Geen abseilen, speleologie zonder zaklamp of andere extremen. Nee, gezellig een avondje bowlen met de studenten van Al Dente/Archigenes uit Groningen. Nu schijnt het dat er daar wel een paar toppers bij zitten met een eigen bowlingbal in zo'n tasje en van die speciale handschoentjes.