Onze diensten

Complan Administratie Service, kortweg CAS, richt zich op de administratieve dienstverlening aan tandartsen en aanverwante beroepen.
Door jarenlange specialisatie en de daaruit voortvloeiende ervaring zijn wij in staat de specifieke administratieve problemen, die zich in een tandartsenpraktijk voordoen, op een adequate manier te benaderen.

Doordat wij onze kwaliteit willen waarborgen en u van zo goed mogelijke adviezen willen voorzien, werken wij al vele jaren samen met een gerenommeerd accountants-/belastingadviesbureau in Amersfoort. Hierbij kan zowel een accountant als een fiscaal jurist worden ingeschakeld. Onze cliënten zijn vrijwel uitsluitend tandarts. Derhalve hebben wij een rapportage specifiek gericht op de tandartspraktijk.

Tarieven

Wij werken met vast overeengekomen tarieven. Dus u heeft als cliënt geen financiële tegenvallers te verwachten. Immers u weet waar u aan toe bent.

Persoonlijke service

Omdat wij in een klein team werken en dit ook zo zullen blijven doen, kunt u verzekerd zijn van vaste aanspreekpersonen. U zult bij ons geen nummer zijn en altijd goed te woord worden gestaan, waarbij er adequaat op uw vragen kan worden gereageerd.

Wij kunnen het volgende voor u betekenen:

  • Opstellen jaarrekeningen
  • Fiscale aangiftes/bedrijfseconomische en fiscale adviezen
  • Salarisadministratie
  • Verwerking administratie

Contact

Complan Administratie Service
De Compagnie 33C
1689 AG Zwaag
Communicatie
Telefoon : 0229-285 333
Mobiel : 06-24 665 886
E-mail: rw@cashoorn.nl