Fiscale aangifte

Voor iedere tandartsenpraktijk is het van groot belang om de aangiftes voor de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting goed en tijdig te doen. Wij weten hoe belangrijk dit is en werken daarom nauw samen met een belastingadviseur en een fiscaal jurist. Hierdoor kunnen wij u hierbij optimaal van dienst zijn.

Wij kunnen diverse fiscale aangiftes doen voor uw tandartsenpraktijk:

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting
  • Dividendbelasting
  • Successie-aangifte

Fiscale en bedrijfseconomische adviezen

Wij zien bij veel tandartsenpraktijken dat er veel behoefte is aan een extra advies. Een advies op fiscaal of bedrijfseconomisch vlak. En dat is natuurlijk niet vreemd aangezien uw tandartsenpraktijk op bedrijfseconomisch vlak en fiscaal vlak wijzigt. Dat zijn wijzigingen die van binnen uw tandartsenpraktijk komen. Van buiten kan de belastingdienst ook de fiscale regels wijzigen.

Bij wijzigingen is het vaak van groot belang om goed advies in te winnen voordat u gaat handelen. Hiervoor hebben wij een samenwerking opgestart met een gerenommeerd accountants- en belastingadviesbureau. Een samenwerking die al jaren zeer vruchtbaar is voor alle partijen.
Graag adviseren wij ook uw praktijk bij veranderingen als bedrijfsbeƫindiging, het omzetten van de bedrijfsvorm, het in dienst nemen werknemers of andere wijzigingen. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Overige diensten
Complan Administratie Service
De Compagnie 33C
1689 AG Zwaag
Communicatie
Telefoon : 0229-285 333
Mobiel : 06-24 665 886
E-mail: rw@cashoorn.nl