CAS tandarts administratieComplan Administratie Service (CAS) is sinds 1986 een administratiekantoor gespecialiseerd in administratieve dienstverlening voor beroepen in de mondzorg.

Door onze jarenlange ervaring in deze sector zijn we in staat snel en duidelijk advies te geven bij specifieke vragen over tandartsadministratie. Derhalve hebben wij hebben een rapportage specifiek gericht op mondzorgpraktijken en waarnemers.

Voor zaken waarbij een accountant of fiscaal jurist noodzakelijk is werken we samen met een al even ervaren accountantskantoor.

Tarieven

Wij werken volgens vaste tarieven. De tarieven zijn concurrerend zonder verrassingen achteraf. De letter S in CAS staat bij ons ook daadwerkelijk ergens voor. Daarom zullen we u bijvoorbeeld na een kort telefonisch advies niet direct een factuur sturen. Zo doen we dat bij CAS.

Persoonlijk contact

Bij ons bent u geen nummer, we kennen u bij naam. CAS bestaat uit een klein team. Mede daardoor hebt u altijd een vast contactpersoon die bekend is met uw situatie.

Contact

Complan Administratie Service
De Compagnie 33C
1689 AG Zwaag
Communicatie
Telefoon : 0229-285 333
Mobiel : 06-24 665 886
E-mail: rw@cashoorn.nl

Nieuws

18-07-2024
Flexibele kapitalisatiefactoren bij WOZ-waardebepaling

18-07-2024
Nakijken van scripties en onderwijsvrijstelling

18-07-2024
Toepassing werktuigenvrijstelling op zonnepanelen

Meer nieuws

Gespecialiseerd

Onze cliënten zijn vrijwel uitsluitend tandarts. Derhalve hebben wij een rapportage specifiek gericht op de tandartspraktijk.

Persoonlijk

Omdat wij in een klein team werken kunt u verzekerd zijn van persoonlijke service. U bent bij ons geen nummer waardoor er adequaat op uw vragen kan worden gereageerd.

Duidelijk

Wij werken met vast overeengekomen tarieven. U staat dus niet voor financiële verrassingen. Immers u weet waar u aan toe bent.

CAS in NL

CAS sponsort diverse evenementen die georganiseerd worden door studenten aan de faculteiten voor tandheelkunde in Nederland.
Ook is er regelmatig een beurs of symposium waar u het team van CAS tegen kunt komen. Een kleine selectie...
karten met acta

Karten met ACTA

Het sponsor-event "Karten" is een jaarlijks terugkerende activiteit, en bijna een thuiswedstrijd; Kartcentrum Bleekemolen te Amsterdam. De introductie door Ronald over CAS als sponsor is wel eens beter gegaan, maar dat mocht de pret niet drukken. In twee races werd gestreden om de felbegeerde bokaal. Het ging er wederom fanatiek aan toe. Dit ondanks het bord "drive slow" wat regelmatig oplichtte bij crashes op de baan...
Milan, Colin en Sten van harte gefeliciteerd! Het was weer een erg leuke avond, en dit jaar is iedereen zonder blessures weer huiswaarts gekeerd. ACTA studenten, bedankt!

BBQ van TFVN

Inmiddels is het al bijna een traditie. Als sponsor wordt CAS al jarenlang uitgenodigd voor deze happening. De BBQ van TFVN luidt het einde in van het studiejaar. Zo ook dit jaar, locatie de tuin van de Faculteit Tandheelkunde in Nijmegen. Het was weer een topdag met stralend weer en de geur van gegrild vlees. Uiteraard was ook aan de vegetariërs gedacht. Zijn hadden hun eigen sectie. Ook konden studenten bij CAS terecht voor vragen of advies met betrekking tot de start als waarnemer of startend tandarts. Kortom ook een leuke afsluiting van het seizoen voor CAS. TVFN graag tot volgend jaar.

Karten met Archigenes

Het was weer zo ver! Karten met Archigenes. Een jaarlijks terugkerend sponsor event waarvoor CAS graag de vlucht neemt naar Groningen. Ook dit jaar was het een spannende race waarbij in 2 heats gestreden werd om de wisselbeker. Helaas kon René dit jaar niet meedoen vanwege een hinderlijke klomp gips aan z'n been, maar dat mocht de pret niet drukken. De prijsuitreiking door Maud en René en de gesponsorde fles bubbels sloten de avond af. Vanzelfsprekend gingen de studenten naar huis met de startersfolder en een onverwoestbare sleutelhanger van CAS.

TFVN eindejaarsfeest

Waterski bij Berendonck

Het is al jaren de afsluiting van het studiejaar bij TFVN: Waterskieën en een dansje wagen op de opzwepende muziek van professionele DJ-studenten bij de Berendonck. Ondanks de bemoedigende reacties van de studenten hebben we ook dit jaar de ski's niet ondergebonden. Na het waterskien was er een heerlijke grillburger met sla en frietjes. Het was een gezellige dag, mede door de gastvrije ontvangst door het bestuur van TFVN. En elk jaar weer later dan gepland zijn René en Ronald weer vertrokken richting Zaandam.

Dental Expo 2018

Het is al weer bijna zo ver; De grootste beurs voor beroepen in de mondzorg is aanstaande. Dental Expo is ook voor CAS een mooie gelegenheid om met de doelgroep in contact te komen. Daarom wordt onze stand tot de maximale grootte opgebouwd en hebben we een ruime voorraad incentives, koffie en koekjes klaarstaan.

De Startende Tandarts

Je hebt van die dagen dat alles mee lijkt te zitten. Prachtig weer, een mooie locatie en ongeveer 300 aankomend tandartsen die wellicht van de service van CAS gebruik willen maken. Daarom wilden we graag dit event -kickstart360- van DeStartendeTandarts.nl bijwonen. Dit keer had René assistentie van Ronald; sinds jaren aanspreekpunt voor onze marketing en digitale communicatie.